Cookie- og privatlivspolitik

COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Hvad bruger Ny Fødsel cookies til på nyfødsel.dk?

Når du besøger nyfødsel.dk indsamler Ny Fødsel information om dine besøg på hjemmesiden. Den viden bruger Ny Fødsel til at forbedre din oplevelse, og til at sikre dig, at du får tilbud der er relevant for dig. I det følgende kan du få et overblik over:

  • hvilke informationer vi indsamler
  • hvordan vi behandler oplysningerne
  • hvad vi bruger oplysningerne til,
  • hvem der har adgang til oplysningerne
  • hvem ved Ny Fødsel du kan kontakte vedr. cookies og privatlivspolitik.

Indsamlingen af oplysninger på nyfødsel.dk sker inden for rammerne af den gældende lovgivning.

Behandling af personoplysninger, som ikke er offentligt tilgængelige, vil ske i overensstemmelse med persondataloven.

Hvad er en cookie?

Stort set alle hjemmesider anvender cookies. En cookie er en lille tekstfil, der gemmes på din egen computer, og som gør det lettere for dig at finde de websteder, som du allerede har besøgt tidligere. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus. En cookie hjælper med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, og den giver mulighed for at forbedre brugeroplevelsen. Cookies kan være nødvendige for at en bestemt service på hjemmesiden kan leveres.

Når du besøger nyfødsel.dk, lagres der automatisk nogle cookies på din computer. Disse cookies registrerer automatisk dine besøg, din IP-adresse samt data vedrørende de forskellige sider og tjenester, som du har besøgt på nyfødsel.dk. Disse oplysninger bliver ikke koblet op på dit navn og din mail, men indgår i Ny Fødsel’s analyse af brugen af hjemmesiden.

Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies og slette eksisterende cookies fra din harddisk. Du skal dog være opmærksom på, at der i så fald kan være funktioner, som ikke længere virker på hjemmesiden.

Hvilke cookies bruger Ny Fødsel?

Ny Fødsel bruger generelt set cookies til at forbedre brugeroplevelsen på nyfødsel.dk og til at sikre at brugerne kan tilmelde sig Ny Fødsels’s hold, temadage og alle vores andre tilbud.

Nedenfor kan du se en oplistning over, hvad vi bruger cookies til på fof.dk.

Nødvendige:

 

 Navn Udbyder Formål Udløb
 fr  www.facebook.com  Anvendes af Facebook til at levere reklametjenstlige annoncer  3 måneder
 tr  www.facebook.com  Anvendes af Facebook til at levere relevante historier og annoncer baseret på brugerens besøg.  Session

 

Hvad indebærer dit samtykke til cookies?

Dit samtykke gælder for følgende domæner: nyfødsel.dk.

Tredjeparts cookies

På nyfødsel.dk benytter vi os af en række tredjeparts services. Disse services bruger til tider også cookies.

Der lagres cookies, når der benyttes tjenester og komponenter fra Google, såsom Google Maps, hvor du kan se, hvor undervisningen foregår.

Nyfødsel.dk indeholder også 3. parts komponenter som fx “Facebook synes godt om”.

Disse 3. parts komponenter bevirker, at Facebook eller Google modtager tekniske data om din browser, IP-adresse, og hvilke sider du besøger på nyfødsel.dk. Hvis du er logget på for eksempel Facebook eller Google, når du besøger nyfødsel.dk, så kan Facebook/Google henføre disse data med din profil. Den behandling, som indehaveren af 3. parts komponenten foretager, er udelukkende et forhold mellem dig og indehaveren af 3. parts komponenten.

Ny Fødsel anvender en Facebook-pixel til at målrette relevant kommunikation på Facebook på baggrund af de besøgendes adfærd og måle effekten af annoncer. Ny Fødsel kan ikke se din personlige profil på Facebook og ved ikke hvem du er ved et besøg – selvom du er logget ind på Facebook på samme enhed. Ny Fødsel kan udelukkende lave målrettet kommunikation til en målgruppe af tidligere besøgende – ikke enkeltpersoner.

Brug af personoplysninger

Vi afgiver aldrig dine personoplysninger til tredjepart. Vi indsamler kun de personoplysninger, som du selv har givet os i forbindelse med din tilmelding til konkrete Ny Fødsel-aktiviteter .

Kontakt omkring dine personoplysninger

Med afsæt i Persondataloven har du ret til at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du har også mulighed for at gøre indsigelse.

Hvis du ønsker at få adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Ny Fødsel, er du velkommen til at kontakte os på nyfoedsel@gmail.com. Det er også her, at du henvende dig til os, hvis de data, som vi har registreret om dig ikke er korrekte eller hvis du har andre indsigelser.

Beskyttelse af personoplysninger

Lovgivningen kræver, at dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Derfor gemmer vi dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang.

Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.

Udviklingen på IT-området går hurtigt. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger.

Du har i henhold til persondataloven mulighed for at klage til Datatilsynet, hvis du har indsigelser over vores behandling af personoplysninger.

Sådan kontakter du Ny Fødsel:

Mail til nyfoedsel@gmail.com eller

Skriv til Ny Fødsel
Lupinvej 8
5500 Middelfart