Doula Pernille Kemph

Doula Pernille Kemph

“En kvinde der tjener andre kvinder ved fødsler”

Jeg kan hjælpe dig og din partner med at skabe den fødsel I drømmer om.

Graviditet: ”40 uger med glæde, kvalme, spænding, usikkerhed, begejstring, træthed, smerter, frygt, og ubetinget kærlighed.” Citat Anja Bendix Pedersen stifter af Doula Support Uddannelsen hvor jeg er uddannet fra i 2015.

Jeg kan være der for jer i hele det forløb, under hele fødslen samt i barselsperioden.

Jeg kan vejlede, opmuntre og støtte op om de ønsker I har til jeres fødsel. F.eks. vedr. smertelindring, fødestillinger og fødested. Jeg kan være til stede for jer under HELE fødslen. Støtte op, yde omsorg, massere, skabe ro og vejlede.
Jeg har typisk haft flere samtaler med jer under graviditeten og kender dermed jer og jeres ønsker for jeres fødsel.

Alt dette kan være medvirkende til at din fødsel forløber hurtigere, du oplever færre smerter, der opstår færre komplikationer, der er mindre risiko for kejsersnit og dit barn vil simpelthen have det bedre ved fødslen.

Jeg er IKKE en erstatning for hverken far eller jordemoder, men derimod et rigtig godt supplement.

Selv har jeg født 2 børn. En pige der er forløst med sugekop. En dreng der er forløst ved kejsersnit. To vidt forskellige graviditeter, to vidt forskellige fødsler, to vidt forskellige, omend helt fantastiske børn.

Har du opklarende spørgsmål, tænker du at jeg kan hjælpe netop dig…
Så glæder jeg mig rigtig meget til at høre fra dig.

De bedste hilsner
Pernille

Priser

(gældende for aftaler indgået efter 01.08.2016)

Jeg synes at alle, uanset alder, civil status, beskæftigelse og størrelse på opsparing skal have mulighed for at have en doula med i graviditeten, under fødslen og i den første barselstid.

Hvorfor?

Fordi det er tydeligt hvilken forskel det gør og jeres økonomiske situation bør ikke være afgørende for om I har mulighed for at tage et aktivt valg mod en god fødsel og en bedre oplevelse.

Derfor har jeg valgt at have differentierede priser.

Altså I betaler det, der er muligt for JER.

At have en doula bygger i høj grad på tillid.

I viser mig den største tillid ved at lade mig komme så tæt på jer.

Ligeledes har jeg stor tillid til, at I selv kan vurdere hvad der er den rigtige pris for jer.

Kr. 4.500,00
For jer hvor økonomien virkelig er stram og opsparingen tom. Måske I er på SU eller anden overførselsindkomst og/eller alene. I ved hvad det vil betyde for jer at have en doula og det her er hvad I over tid har mulighed for at spare op.
Betales i 3 rater á kr. 1.500,00

Kr. 7.500,00
For jer med en daglig økonomi, der løber rundt uden alt for store udfordringer, eller spekulationer og hvor der samtidig er plads til lidt ekstra udfoldelser ind imellem eller måske er der plads til opsparing.
Betales i 3 rater á kr. 2.500,00

Kr. 12.000,00
For jer der ikke mangler noget i det daglige og samtidig har mulighed for at gøre noget af alt det sjove der koster penge. Jer der har muligheden for at betale det, som de minimum 30 timer jeg bruger sammen med jer, er værd.
Betales i 3 rater á kr. 4.000,00

Uanset hvilken pris det passer for jer, indeholder et doula forløb altid det samme.