Om Ny Fødsel

Ny Fødsel – kvinde krop visdom

 

Ny Fødsel blev startet i samarbejde med Rikke Nørbo med et fælles ønske om at skabe tryghed for dig som er gravid gennem en mere helhedsorienteret fødselsforberedelse.  Du har som gravid og fødende brug for tid, ro og rum til at mærke efter og lade kroppen vise vejen, og omsorg samt støtte så du kan tro på samt hvile i at din krop kan!

For det kan den i langt de fleste tilfælde hvis de vilkår er til stede!

Fordi vi i dag har adgang til en masse information. Hører lidt her og læser lidt der, også en masse skrækhistorier, er det vigtigt, for at være tryg under fødslen, at tilegne dig viden om hvordan fødslen fungerer og hvad du kan gøre for at få en god fødselsoplevelse. På den måde kan du sortere myter fra fakta og give dig selv et rigtig godt udgangspunkt for en god start med din nybagte familie.

Derfor har jeg videreført dette kvinderum og hjerterum. Et sted hvor du kan dele tanker, glæder og bekymringer. Visdom kvinde til kvinde.

Og der er ikke nogen rigtig eller forkert måde at føde på. Det er et vigtigt element af mit arbejde.

Jeg er her for at ruste dig til at opleve hvad der er rigtigt for dig for der er lige så mange forskellige fødsler og fødselsoplevelser som der er nybagte familier og det vigtigste er DU er tryg så din krop kan arbejde.

Jeg byder ind med viden om og redskaber til at sortere i tilbud under graviditet og fødsel, så du kan tage imod det der er rigtigt for dig. Jeg fortæller om fødslens faser, hormoner, babys position i bækkenet og du og din partner får undervisning i fødestillinger, rebozo, smertehåndtering og meget mere.

Jeg skaber et trygt rum med åben snak om alle mulighederne.

Jeg tilbyder også doulaforløb, for at skabe endnu mere tryghed for dig under fødslen og rebozobehandlinger som blid massage og smertelindring.

Du kan stadig deltage i  yoga for gravide ved Rikke (læs mere på prajnayogaplace.dk)

Cirklen er sluttet og det er dig der bestemmer hvor meget den skal omfavne.

Jeg glæder mig til at møde dig!

Kærligst

Pernille

Doula Pernille
– Uddannet ved Doula Support Uddannelsen